Vedetele sezonului rece: Cizmele deasupra genunchiului

Vremea rece şi urâtă nu ne mai permite, din păcate, să purtăm pantofi şi săndăluţe cu toc sau fără, ci ne obligă să le aşezăm frumos în cutii pe care să le punem în spatele dulapului. În locul lor apar cizmele, ghetele şi botinele. Pentru sezonul rece de la sfârşitul lui 2013 şi începutul lui 2014, marile case de modă vin cu o propunere absolut încantătoare: cizmele deasupra genunchiului.  Acest model are avantajul că protejează şi încălzeşte aproape întreg piciorul. Şi chiar dacă aparent sunt destul de asemănatoarele alegerea perechii perfecte de cizme peste genunchi te va pune în dificultate întrucât ai la dispozitie o mulţime de modele, texturi şi culori.

O mulţime de prezentări ale colecţiilor toamnă/iarnă 2013 au confirmat faptul că cizmele deasupra genunchiului  vor fi cel mai HOT TREND al sezonului.  Acesta va fi şi motivul pentru care îţi vei dori şi tu în garderoba ta o astfel de pereche de cizme. Invidia şi frustrarea va pune stăpânire pe doamne şi domnişoare în timp ce domnii vor cădea la picioarele tale atât de suple.

Modele prezentate de Emilio Pucci sunt de departe cele mai interesante. Cu greu vei rezista să nu te îndrăgosteşti de creaţiile designerului italian. În viziunea lui pielea neagră de căprioară nu se demodează niciodată. Pe lângă aceasta ne propune însă şi nuanţe de roşu şi ruginiu, cărora cu greu le vom rezista. Aceste cizme sunt în mod cert cele mai înalte modele prezentate, semănând chiar cu nişte ciorapi.

collage emiliopucci

De asemenea, Balmain nu a avut o limită în ceea ce piveşte lungimea acestor cizme şi a folosit tot pielea neagră de căprioară pentru confecţionarea lor. În acest caz, putem admite că negrul este cel care dă tonul în acest sezon. Fără nicio îndoială acest model ajută la crearea unui look elegant şi foarte şic.

collage balmain

Donna Karan nu s-a gândit nici ea să ne înveselească în acest sezon. Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, griul charcoal si negrul sunt nuanţe cu ajutorul cărora poţi foarte uşor să asortezi o ţinută. În ceea ce priveşte lungimea, designerul american a optat pentru cizme ce trec de genunchi cu doar câteva degete.

collage donna karan

Cizme deasupra genunchiului, dintr-o piele foarte mulată, asta a fost propunerea făcută de către Celine. Modelele au artătat foarte bine şi datorită paletei variate de culori. Verdele olive, burgundy-ul intens şi albastrul oxford vă vor face cu siguranţă să salivaţi. Din aceste imagini este destul de complicat sa ne dăm seama de lungimea acestor cizme. Acest aspect poate fi privit ca un avantaj întrucât lasă liberă imaginaţia domnilor.

collage celine

Karl Lagerfeld a prezentat o combinaţie delicioasă de eleganţă, punk şi îndrăzneală cu noile cizme Chanel. Piele lăcuită, lanţuri şi ţinte – îţi simţi deja inima bătând mai tare? Dacă eşti fană a brandului franţuzesc, dar şi a încălţărilor realizate manual, ei bine poţi spune că ai câştigat jackpot-ul.

collage chanel

Indiferent de modelul sau culoarea care îţi place şi ţi se potriveşte cel mai mult, toate cizmele deasupra genunchiului sunt o achiziţie ce trebuie să o faci în acest sezon.  Poartă-le cu o rochie sau o fustă scurtă, sau cu perechea preferată de pantaloni scurţi şi cu siguranţă vei atrage privirile multor bărbaţi.

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements