Cele mai ciudate 21 de pălării purtate de Lady Gaga

Cu toţii iubim sărbătoarea de Halloween, nu-i aşa? Este singura zi din an în care ne deghizăm în orice personaj dorim lăsând moda de o parte. Şi toate astea fără ca nimeni să ne critice pentru modul în care ne-am îmbrăcat. Atunci nu mai există nici reguli, nici limite. Balurile şi petrecerile la care luăm parte sunt probabil partea cea mai interesantă. Avem ocazia să surprindem, să speriem sau să îi amuzăm pe ceilalţi, dar nu în ultimul rând să ne bucurăm noi înşine de rezultat. Există însă şi oameni care nu aşteaptă data de 31 octombrie pentru a se costuma şi consideră că întreaga lor viaţă este un bal mascat. Una dintre aceste persoane este excentrica Lady Gaga, care ne surprinde cu fiecare apariţie.

gaga2

Dacă este cineva  care are o sursă de inspiraţie inepuizabilă, acea persoană este Lady Gaga. Ea îşi uimeşte milioanele de fani cu ţinutele ei care par a fi desprinse din altă lume. De multe ori avem senzaţia că a căzut dintr-o navă a extratereştrilor. Dar poate că ăsta este unul dintre motivele pentru care este atât de iubită şi apreciată, pe lângă talentul ei bineînţeles.

Impresionantele pălării ale vedetei sunt imposibil de purtat de către oamenii de rând. Dacă totuşi îţi vei lua inima în dinţi şi vei purta o pălărie asemănătoare, societatea noastră plină de stereotipuri te va cataloga ca fiind nebun.  Să ne gândim unde am putea purta o pălărie din blană cu coarne de cerb sau o pălărie în forma de rac argintiu?! Te poţi imagina pe tine purtând astfel de creaţii?

gaga13

Cu siguranţă Lady Gaga nu consideră că pălăriile pe care le poarta sunt ieşite din comun, iar asta este cea mai bună parte a stilului ei. Dacă ea se află într-o armonie cu propria persoană de ce să îşi facă griji în ceea ce priveşte părerile celorlalţi? Dacă cineva consideră că ţinutele ei sunt mult prea extravagante acest lucru nu o deranjează pe cântăreaţă.

gaga4 gaga1 gaga3 gaga5 gaga10 gaga9 gaga8 gaga7 gaga6 gaga11 gaga12 gaga14 gaga15 gaga16 gaga21 gaga18 gaga17 gaga19 gaga20sursa foto: millionlooks.com

“Be yourself, everyone else is already taken!” Bisous!

Advertisements