Isabel Marant, ultimul designer care a creat pentru H&M

Următorul mare designer care va colabora cu retailer-ul H&M este Isabel Marant. Colecţia care va cuprinde haine şi accesorii atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi va fi disponibilă în magazine din 14 Noiembrie.

isabel_marant__9350_north_990x

„Sunt încântată de această colaborare: H&M lucrează cu cei mai buni designeri, iar această invitaţie este o adevărată onoare pentru mine.” , a declarat creatoarea. „Intenţionez să creez ceva real, care poate fi purtat de orice femeie în viaţa de zi cu zi, cu un oarecare aspect neglijent, foarte parizian de altfel: te îmbraci elegant, dar nu acorzi foarte mare atenţie şi cu toate acestea arăţi foarte sexy. Hainele acestei colecţii sunt caracterizate de uşurinţa şi atitudinea cu, care pot fi purtate. Totul poate fi combinat urmând insinctele fiecărei persoane: pentru că eu consider că în modă trebuie să se ţină cont de personalitate.”, a mai adăugat aceasta.

00320h_426x639

Lanţul suedez de magazine şi-a construit o reputaţie prin colaborările cu mari deigneri în vederea realizării de colecţii de haine ce pot fi purtate pe stradă. Printre designerii de lux care au colaborat cu H&M se numără Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Lanvin, Maison Margiela şi Marni. Toate colaborările s-au bucurat de succes întrucât de fiecare dată colecţiile s-au epuizat în numai câteva ore. Anul trecut, retailer-ul a mai colaborat şi cu David Beckham pentru linia linia de debut a acestuia, care conţine pijamale şi haine de purtat acasă.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Isabel Marant, în calitate de designer pentru H&M.”, a declarat Margareta van den Bosch, creative advisor la H&M. “Modul în care combină elemente diferite în colecţiile ei, creând un stil lejer şi urban, o transformă într-unul dintre designerii contemporani. Are un ochi incredibil pentru detaliile etnice, precum şi abilitatea, rară de altfel, de a crea haine pe care oamenii chiar vor să le poarte. Suntem siguri că această colecţie va stârni entuziasmul multora dintre clienţii noştri.”

sursa foto: vogue

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements