Cele mai noncomformiste rochii pentru balul de absolvire 2013

Ieri v-am arătat ce modele de rochii pentru balul de absolvire sunt în tendinţe. Astăzi vă voi arăta câteva modele mai noncomformiste pentru cele mai curajoase dintre voi…

Nu vrei să te îmbraci ca restul lumii la balul de absolvire?! Atunci aruncă un ochi peste ultimul album Anti Prom by Nasty Gal creat special pentru domnişoarele care îşi doresc foarte mult să poarte o ţinută orginală la acest eveniment.

nasty-gal-anti-prom-lookbook-11

Albumul de anul acesta adună o serie de ţinute originale  create pentru a ieşi din tipare şi a distruge stereotipurile în ceea ce priveşte modul în care trebuie să arăţi la un astfel de eveniment.

Anti-Prom by Nasty Gal a adunat articole vestimentare care sunt în acelaşi timp elegante şi ieşite din comun. Aşadar dacă eşti în căutarea ţinutei pe care să o porţi la balul de absolvire poţi lua în considerare aceste modele create special pentru a te face remarcată. Doar gândeşte-te puţin, cine ar combina o rochie eleganta de seară cu o geacă sau o vestă de motociclist? Dar sunt şi alte piese vestimentare îndrăzneţe care îţi vor condimenta ţinuta de bal.

nasty-gal-anti-prom-lookbook-10

În cazul în care nu eşti foarte feminină şi nu îţi plac lucrurile roz şi cu volănaşe atunci aruncă o privire acestei colecţii ce include imprimeuri florale, denim rupt, paiete,  mătase, dantelă şi piele. Rochii mini şi maxi, geci din piele şi denim, cardigane diafane – toate îţi vor oferi un aer sofisticat şi elegant.

După cum bine ştiţi accesoriile pot scoate o ţinută din anonimat, aşa că nu uita de ele atunci când îţi creezi ţinuta pentru balul de absolvire. Din fericire această colecţie  are şi o mulţime de accesorii, astfel că îţi va fi mult mai uşor să te inspiri. Adaugă un accent retro prin purtarea unei perechi de ochelari cu ramă rotundă.

nasty-gal-anti-prom-lookbook13

Uitându-ne peste întreaga colecţie se pare că motto-ul ei este comfortul întrucât rochiile sunt purtate cu pantofi sport, bocanci eleganţi şi sandale cu platforma în locul pantofilor cu toc.

nasty-gal-anti-prom-lookbook7

nasty-gal-anti-prom-lookbook9

nasty-gal-anti-prom-lookbook-12

nasty-gal-anti-prom-lookbook121

nasty-gal-anti-prom-lookbook-13

nasty-gal-anti-prom-lookbook11

Tu ce model ai alege?

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

sursa foto: fashioninspo

Advertisements