Cele mai hot rochii pentru balul de absolvire 2013

Probabil că ai început deja să cauţi prin magazine, reviste de modă şi bloguri rochia perfectă pe care să o porţi la balul de absolvire. Anul acesta la fel ca şi în 2012, peplumul, decolteurile adânci şi pietricelele într-un număr cât mai mare vor fi din nou la modă în ceea ce priveşte rochiile pentru balul de absolvire.  Dar să vedem ce rochii trebuie să purtăm la balul de absolvire astfel încât să atragem toate privirile şi să stârnim, de ce nu, chiar şi invidia.

Dantela

prom-dresses-trends-2013-8

Nu exisă un mod mai bun de a adăuga feminitate, senzualitate şi delicateţe look-ului tău decât cu ajutorul datelei. Dacă vrei o rochie foarte drăguţă, atunci optează pentru una într-o singură culoare. În caz că vrei să adaugi puţin stil şi dramatism, atunci este recomandată o rochie cu dantela în nuanţe contrastante, cum este de exemplu combinaţia clasică de alb şi negru.

Corset accesorizat cu paiete

prom-dresses-trends-2013-12

Chiar dacă multe dintre noi consideră că ornamentele într-un număr cât mai mare sunt recomandate atunci când vine vorba de rochia de absolvire, încearcă să nu îţi încarci mult prea tare ţinuta şi să alegi o rochie astfel împodobită doar în partea de sus. Aminteste-ţi că tu eşti cea care trebuie să fie în centru atenţiei şi nu rochia ta.

Peplum

prom-dresses-trends-2013-4

Nu trebuie să fii neapărat slabă ca să porţi o rochie scurta cu peplum la balul tău de absolvire din moment ce acest model arată foarte bine indiferent de formele celei care o poartă. Pe lângă faptul că îţi pune în evidenţă picioarele, peplumul  dă impresia unui corp în formă de clepsidră.

Decolteu asimetric

prom-dresses-trends-2013-5

Încearcă să introduci ceva neobişnuit în ţinuta pe care o vei purta la balul de absolvire. De exemplu, alege o roghie cu un decolteu asimetric în locul unuia drept:  nu îţi va schimba extraordinar look-ul , dar îţi va evidenţia formele.

Rochie vintage cu franjuri

prom-dresses-trends-2013-13

Fă o incursiune în timp şi optează pentru o rochie vintage cu franjuri şi detalii complexe pentru noaptea balului de absolvire. Stilul vintage nu se demodează niciodata aşa că vei mai putea purta o astfel de rochie ori de câte ori doreşti.

Decupaje

prom-dresses-trends-2013-10

Ce poate fi mai ciudat decât să apari cu porţiuni de piele la vedere în locuri în care nimeni nu se aşteaptă? Aminteşte-ţi doar că acest eveniment este unul şcolar şi stai departe de rochiile care lasă la vedere prea mult. O rochie cu decupaje mici poate fi purtată la balul de absolvire.

Chiffon

prom-dresses-trends-2013-11

Straturi de material pot adăuga un accent şic şi elegant rochiei tale de bal făcându-te să arăţi ca un star de pe covorul roşu. Optează pentru un model care este mai scurt în faţă şi mai lung la spate pentru că încă este la modă.

Ombre

prom-dresses-trends-2013-3

Rochiile cu efect ombre sunt alegerea perfectă dacă vrei  ieşi în evidenţă fără a exagera. De fapt trebuie să atragi atenţia cu ţinuta ta dar fără să porţi o rochie cu un model ciudat sau print-uri sălbatice (animal print). Nuanţele „înrudite” precum rozul şi movul sau verdele şi galbenul vor da o notă romantică rochiei tale, în timp ce nuanţele contrastante ca roşu şi negru sunt ideale dacă vrei să adaugi puţin dramatism.

Acestea fiind spuse, sper ca fiecare dintre voi să îşi găsească rochia perfectă în care să se simtă regina balului. Culorile şi modelele sunt foarte multe, aşa că făceţi-vă temele de acasă, înarmaţi-vă cu răbdare  şi porniţi la shopping.

Şi pentru că Irina,  una dintre colegele mele  m-a rugat să recomand şi câteva locuri sau site-uri de unde vă puteţi achiziţiona rochia perfectă pentru balul de absolvire m-am pus pe căutat. Iată ce am găsit pentru voi:

http://www.msdressy.com  , un site cu rochii deosebite;

http://www.modelederochii.com

http://www.rochiilux.com , aici găsiţi o mulţime de modele la preţuri avantajoase;

http://www.zonia.ro

http://www.atmospherefashion.ro ,muuuulte modele care te vor face să atragi priviri;

http://bby.ro

http://www.dreamfashion.ro

http://www.tinar.ro …. şi lista rămâne deschisă, va invit să lăsaţi comentarii cu alte site-+uri pe care le ştiţi şi voi.

La acestea se adaugă magazinele din mall-uri, (pentru Bucureşti :Magazinul Cocor, Magazinul Victoria, Magazinele Lashez), micile buticuri şi ateliere de croitorie unde vă puteţi crea propria rochie şi astfel veţi fi sigure că nu va mai avea nimeni acelaşi model.

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

sursa foto: millionlooks

Advertisements