Şi vedetele sunt pasionate de DIY!

Se pare că nu doar oamenii obişnuiţi îşi confecţionează singuri haine şi accesorii, ci şi vedetele sunt pasionate de DIY-Do It Yourself (Fă şi tu singur).

Este cazul Andreei Bălan, care în urmă cu 2 zile a postat pe pagina sa de facbook o fotografie în care le prezenta fanilor câteva din articolele vestimentare confecţionate de ea. Stilul vestimentar excentric a caracterizat-o dintotdeauna pe cântăreaţă, aceasta făcându-se mereu remarcată şi prin ţinutele sale.

Vedeta a făcut publică pasiunea sa de a coase şi lipi pietre Swarowsky pe haine, accesorii şi chiar şi pe unghii. Ultimul obiect căruia, Andreea i-a aplicat pietre, este un microfon.

andreea_balan_06_9368356a3fsursa foto:Facebook

Iată mesajul pe care vedeta l-a scris fanilor ei de pe Facebook: “Ia uitati dragilor ce pasiune am – lipitul si cusutul pietrelor swarovsky pe hainutele de scena. In ultimul an, am lipit/cusut peste 10 000 de pietricele cu o rabdare de fier 🙂 , inclusiv cele de pe unghii :)))Microfonul l-am facut azi :)Si inca nu v-am aratat toate tinutele facute de mine :)”.

Până la urmă cu toţii ne putem personaliza hainele, ţinutele, diverse obiecte, asta dacă ne place să fim unici/-e, îţi trebuie puţină determinare, răbdare  şi ceva imaginaţie, şi cu siguranţă vor ieşi adevărate minunăţii din mâinile tale!

Vouă vă place să vă personalizaţi haine, să le faceţi unice?

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements