Ultima găselniţă în materie de încălţăminte: PANTOFII DIN BALEGĂ DE ELEFANT

Normal ar fi ca în lumea în care trăim să nu ne mai surprindă nimic şi totuşi se întâmplă, destul de des chiar. Şi stai şi te întrebi, ziua de mâine oare ce-mi mai pregăteşte?! Sunt deschisă la nou, la inovaţie, la dezvoltare, la inedit şi cu toate astea mă simt depăşită de unele situaţii. Poate vă întrebaţi de ce spun toate astea?! Ei bine, astăzi am descoperit şi eu pantofii făcuţi din excremente de elefant, asta ca să nu folosesc alţi termeni. Voi ştiaţi de existenţa lor? Vă întreb pentru că această ispravă a creatorilor datează din anul 2010… Am aflat de ei, întâmplător, de la una dintre colegele mele de cameră, Sandra. Iniţial am crezut că face mişto, că aşa-i ea, mai caterincoasă de fel, dar când mi i-a arătat, am zis…OK! 😐

Cum spuneam, pantofii făcuţi din balegă de elefant sunt creaţia celor de la INSA, fiind expuşi la celebrul muzeu britanic TATE.

De  la asta a pornit creatorul:

Process1-400x400 Process2-400x400

Şi la asta a ajuns la final:

Heels1-low

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii privitoare la întreg procesul de creaţie, dar şi să vedeţi mai multe imagini, atunci intraţi aici.

Îmi place să fiu la curent cu tot ceea ce înseamnă tendinţe, modă, îmi place frumosul şi apreciez creaţiile spectaculoase şi unice, dar  aceşti pantofi sincer m-au lăsat fără cuvinte. Mă tot întreb, oare s-au terminat materialele din care ar putea fi confecţionată o pereche de pantofi?! Ce a vrut oare creatorul să scoată în evidenţă?!Şi ca să fac puţin haz de necaz, cred că ne-am putea confecţiona şi noi o astfel de pereche de pantofi (chiar dacă nu avem elefanţi), căci vorba aceea, vite şi boi găsim pe toate drumurile! :))

În fine, vă las şi pe voi să vă daţi cu parerea! Chiar sunt curioasă, voi ce veţi spune despre această pereche de pantofi!

sursa foto: http://www.insaland.com

“Be yourself , everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements