Oglindă, oglinjoară…(DIY IDEA)

Nu ştiu voi cum sunteţi, însă mie îmi place să mă uit în oglindă, destul de mult… cel mai mult îmi place să mă strâmb în oglindă, să îmi văd grimasele, da ştiu, sună ciudat şi cu siguranţă veţi râde, însă  medicii recomandă să ne “strâmbăm” în oglindă pentru că ne ajută. Cum? În primul rând ajută la relaxarea muşchilor faciali, iar mai apoi ajută la relaxarea psihicului, nu ştiu însă dacă e chiar termenul corect,cert e că vei scăpa de energiile negative acumulate. Încearcă şi tu măcar 1 dată dacă nu ai făcut-o până acum şi vei vedea cum ţi se va schimba starea, te vei înveseli, nici nu îţi imaginezi cât de amuzant/-ă poţi fi şi cât te poţi distra. :))

Dar nu poţi face asta în orice oglindă, trebuie să fie una unică şi specială, la fel ca tine. Cum o faci să fie unică dacă nu prin DIY-Fă şi tu singur? În continuare vă voi arăta câteva astfel de idei pe care le puteţi face singuri/-e, alese special pentru voi.

1. Oglindă cu ramă realizată din linguri de unică folosinţă vopsite

Efectul e WOW! Nici nu e greu de realizat, ai nevoie de linguri de unică folosinţă, lipici şi vopsea, răbdare multă şi ceva îndemânare! Paşii sunt simpli, rupi cozile lingurilor şi lipeşti cupele unele lângă altele la fel ca în imaginile de mai jos, iar mai apoi vopseşti, iar după ce se usucă aplici oglida şi GATA!

522655_525426187482742_880808732_n

2. Oglindă cu ramă realizată din linguri întregi

Rămânem tot la linguri, dar de data această nu le mai rupem cozile ci le lipim aşa întregi. Foarte important, lingurile pe care le folosim la acest model nu mai sunt din plastic ci din lemn. În rest tehnica e aceeaşi, le lipeşti, le vopseşti şi adaugi oglinda, iar la final ar trebui să arate cam aşa:

42362052714431589_z3xEgMVI_b

3. Oglindă cu ramă realizată din sfoară

Aici ai nevoie de sfoară de diverse grosimi pe care o lipeşti pe marginea oglinzii. Am pentru voi două modele:

131097039124535728_dWaKqTFi_c

how-to-make-a-rope-mirror

4. Oglindă cu ramă cu accente marine

Pentru a realiza o astfel de oglindă, ai nevoie de scoici şi melci de mărimi, culori şi modele cât mai diferite. Trebuie doar să dai frâu liber imaginaţiei în timp ce lipeşti scoicile şi melcii. Te poţi inspira din umătorul model:

Original_Marian-Parsons-seashell-mirror-beauty-1_s3x4_lg

5. Oglindă cu ramă realizată din beţişoare vopsite

Ai nevoie de cât mai multe beţisoare de lungimi diferite, dar grosime constantă, pe care le vei lipi asemeni razelor unui soare, nu înainte de a le vopsi, însă. Rezultatul este unul deosebit. Dintre toate modelele, acesta este preferatul meu!

Original_Janell-Beals-Sunburst-Mirror-Beauty-2_s3x4_lgsursă foto: http://www.pinterest.com

Vouă ce model vă place?

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements