Lenjeria AXAMI

Dragi cititoare şi cititori, de curând am descoperit site-ul http://lenjerieaxami.ro/, un site foarte drăguţ, plin cu lenjerie de lux, pentru toate doamnele şi domnişoarele şi m-am gândit să vi-l recomand şi vouă. Părerea mea e că acest site se adresează atât sexului feminin cât şi sexului masculin. Probabil vă întrebaţi de ce sexului masculin?! Ei bine pentru că voi, domnilor le puteţi cumpăra de pe acest site cadouri partenelor voastre. Dacă vreţi să le surprindeţi şi să le răsfăţaţi, atunci acest site este exact ceea ce căutaţi, şi de ce să nu recunoaştem că veţi beneficia şi voi mai apoi, că doar pentru voi le vor purta! Nu uitaţi că mai e aproximativ 1 lună până la Valentine’s Day, şi e mai bine să îi pregătiţi cadoul din timp, nu lăsaţi totul pe ultima sută de metri.

Iar dacă domnii nu vor să ne răsfeţe atunci o vom face singure, nu-i aşa-i fetelor?! Ei bine aici veţi găsi tot ceea ce vă doriţi în materie de lenjerie intimă. De la slipi, sutiene, corsete sexy, bodystocking, bodysuits, dresuri, portjartiere, accesorii până la costume de baie, iar dacă eşti mai plinuţă, nu trebuie să te descurajezi pentru că aici vei găsi şi lenjerie sexy în mărimi mari XXL şi XXXL. Ce trebuie să mai precizez este faptul că transportul produselor tale va fi gratuit indiferent de oraşul în care locuieşti, dacă ai achiziţionat produse în valoare totală de minim 200 de RON.

Mie una îmi plac foarte mult modelele disponibile pe site. Pe lângă faptul că sunt foarte sexy, acestea sunt şi la modă, pentru că şi lenjeria intimă are tendinţele ei, chiar dacă nu este la vedere decât pentru puţine persoane. Dar cel mai indicat este să intraţi şi să vă convingeţi singure!

 

Am aflat de aceasta campanie sustinuta de  BlogAwards de pe blogul Nota de Subsol

 

Advertisements