We are “THIS CLOSE” !!!

Astăzi vin cu o propunere şi în acelaşi timp o rugăminte pentru voi. Despre ce este vorba?!

Ei bine, în urmă cu ceva timp am citit pe blogul lui chinezu despre o campanie pentru eradicarea poliomielitei. 

Ce este poliomielita?

Poliomielita (paralizia infantila) este infectia cauzata de un virus, virusul poliomielitic, care se transmite pe cale fecal-orala sau respiratorie si invadeaza sistemul nervos central, putand determina paralizii flasce la nivelul membrelor uneori ireversibile, fiind o boala invalidanta.Este o boala epidemica si contagioasa, afectand mai ales copiii sub varsta de 5 ani, singura metoda de prevenire recomandata fiind vaccinarea antipoliomielitica. (sursa: http://www.sfatulmedicului.ro)

Prin intermediul campaniei se doreşte împuţinare cazurilor de poliomielită. Mai multe informaţii cu privire la campania “End polio now” găsiţi aici.

Ce poţi face TU? Acordă câteva minute din timpul tău, atât cât te vei fotografia în timp ce arăţi semnul de “puţin” şi vei încărca mai apoi pe site fotografia sau îţi poţi face direct pe site o fotografie cu ajutorul webcam-ului aici, aşa cum am făcut şi eu:

endpolio

Fiecare fotografie va fi parte a celui mai mare videoclip din lume! Implică-te şi tu, nu fi indiferent! Ajută-i şi pe alţii să ajungă la fel de mari ca tine!

Alătură-te şi tu lui Bill Gates, Jackie Chan, Amanda Peet şi altor mari personalităţi ale lumii!

Fă un gest aparent mic, dar în esenţă atât de mare acum în perioada sărbătorilor! Spune-le şi prietenilor tăi reali şi virtuali şi tuturor cunoscuţilor! DĂ MAI DEPARTE VESTEA!

Let’s make this world a better place!

“Be yourself, everyone else is already taken.” Bisous!

Advertisements