Unde mergem în acest week-end?

E joi, weekend-ul se apropie cu paşi repezi, deci e rost de timp liber pe care trebuie să îl valorificăm. Cum? Ei bine, minunata noastră capitală ne oferă în acest sfârşit de săptamână o mulţime de oportunităţi…

Ce mi-a atras mie atenţia şi m-a determinat să scriu şi această postare, este târgul de dulciuri Sweet Fest (yummy=P~), care se desfăşoară în perioada 23-25 noiembrie la Hanul lui Manuc.

Din aceeaşi categorie, fac parte şi Indian Food Festival , un eveniment care are ca scop  promovarea mâncărurilor tradiționale indiene, târgul internaţional de vinuri GoodWine şi târgul cu produse naturale și tradiționale Târgul de toamnă.Dacă vrei sa te întorci puţin în timp şi să practici trocul şi să protestezi împotriva consumerismului atunci te poţi duce la Bazarul cu lucruri gratis!

Pasionaţii de modă pot merge la Jewelry Design Fair , un eveniment dedicat în exclusivitate bijuteriilor contemporane de autor ale designerilor români, sau la lansarea târgului Addicted to Fashion.

Pentru cei cărora le place cultura pot alege din următoarea listă:

Nu trebuie să îi uităm nici pe pitici, salonul Baby Expo ne aduce de toate pentru cei mici. În perioada 20 noiembrie-1 decembrie se desfăşoară şi festivalul internaţional al teatrului de animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”. Rămânem tot în lumea prichindeilor pentru că proiectul Muză. Muzică. Muzeu.  vine cu programe pentru grădinițe și pentru familii cu copii de 2‑6 ani.

Nu trebuie să uităm nici de Târgul Internaţional de carte Gaudeamus  !

Pentru pasionaţii de sport va avea loc şi concursul de escaladă şi bouldering Vertical Step Maraton. De asemenea sâmbătă de la ora 13.00 la Sala Chiajna de lângă Stadionul Concordia Chiajna are loc meciul de handbal dintre CSA STEAUA Bucureşti şi UNIV Galaţi, eveniment la care voi participa şi eu.

Voi ce planuri aveţi pentru acest weekend?

P.S. Nu uitaţi nici de Black Friday!!! şi profitaţi pentru a vă achiziţiona tot ceea ce vă doriţi la preţuri reduse. Aveţi aici lista magazinelor care oferă reduceri speciale, aşa că nu-mi rămâne decât să vă urez “Spor la colindat şi cumpărat!”

Advertisements